Back to All Events

Fernisering: Oliver Ressler


  • Sydhavn Station 1 Ernst Kapers Vej København, 2450 Denmark (map)

Udstilling med Oliver Ressler åbner fredag 19. oktober kl. 17

TRANSIT udvider sit vidtforgrenede netværk og præsenterer et nyt kunstprojekt på linje E. Denne gang i form af et ”udstillingsswap” med Udstillingsstedet Sydhavn Station bestående af to midlertidige udstillinger, som åbner forskudt af hinanden.
Fra fredag den 19. oktober - 18. november inviteres KØS indenfor i udstillingslokalerne på Sydhavn Station og præsenterer en soloudstilling af den østrigske kunstner Oliver Ressler. Senere på året rykker Udstillingsstedet Sydhavn Station ud af de vante udstillingslokaler til en ny placering på linje E med værker af de 12 danske kunstnere bag USS.
Kom til åbning af udstillingen fredag 19. oktober kl. 17 ved Udstillingsstedet Sydhavn Station, Ernst Kapers Vej 1, 2450 København, hvor der serveres varm æbletoddy.

Det er gratis at deltage og åbent for alle.
Læs mere om udstilingen her.

Earlier Event: October 16
Madame Nielsen: Vandring langs linje E
Later Event: November 21
Event på Dagbladet Information