Back to All Events

Forpremiere: Rimini Protokoll: Remote Copenhagen


  • Vestre Kirkegård Nordre Kapel København Denmark (map)

Arrangementet foregår fredag d. 31 august og lørdag d.1 september

Under CHART Art Fair 31. august + 1. september lancerer KØS med CHART som co-presenter en forpremiere med 2 forestillinger af "Remote Copenhagen."
Tag med det internationalt anerkendte multimedie-kollektiv Rimini Protokoll på den interaktive og stedspecifikke audiowalk "Remote Copenhagen."
Iført høretelefonerne guides deltagerne af en GPS-stemme gennem steder i transit som bl.a. Københavns Hovedbanegård, og du oplever selv følelsen af at være i transit.
Gennem en myriade af sammenkoblede fortællinger, der kredser om kunstig intelligens og gruppedynamik i transit, sætter den kollektive audiowalk fokus på togstationer som offentlige transitrum: Stationer som steder for konflikt og forhandling, stationernes arkitektur og ikke mindst stationernes mylder af passagerer og ansatte. Fortællingerne ledsages af lydoptagelser og atmosfæriske kompositioner skabt specielt til de steder, som publikum passerer. 

Læs mere om Remote Copenhagen

Køb billetten / Buy tickets

During CHART Art Fair 31. august + 1. september KØS presents in collaboration with CHART as co-presenter 2 previews of Remote Copenhagen.
Join internationally recognized multimedia collective Rimini Protokoll for a newly produced interactive and site-specific audio walk “Remote Copenhagen”. The audio walk will take you on a journey through various transit sites, e.g. Copenhagen Central Station, giving you an experience and feeling of being in transit yourself. Wearing headphones you will be guided by a synthetic voice – as we know them from GPS navigators.
Presenting a myriad of intertwined stories, the collective audio walk will focus attention on the history of the station areas, on their architectural features and on the many different passengers, employees and local residents that come into contact at such sites. The stories will be accompanied by diegetic sound -recordings and atmospheric compositions created specifically for the places that the audience pass by during the audio walk. 

Book your ticket here.

 

 

Later Event: September 14
Rimini Protokoll: Remote Copenhagen